Javea, ons huis, ons thuis !

door José Noulez de Miguel Aan August 27, 2017

Het is altijd fijn te weten dat ik ongeveer om de 2 maanden naar ons huis in Javea kan gaan. En dat ik van daaruit ook gewoon verder kan werken. Een luxe is dit. 
Het toffe is dat ook in Javea er tal van mogelijkheden zijn om boeken te vinden. Het zit er in de zomermaanden vol buitenlanders en ook na het toeristenseizoen zijn er genoeg buitenlanders die een boek of 2 lezen.

Ik heb daar ondertussen al een netwerk waar ik geregeld boeken kan gaan kopen. Je zou denken dat de mensen op vakantie vooral fictie lezen, maar niets is minder waar. Ik krijg veelvuldig goeie non-fictie boeken die over goeie onderwerpen gaan.

En de werkwijze is net dezelfde als in België met dien verstande dat ik in Javea onder de palmbomen kan werken en tegelijkertijd kan genieten van heerlijke tapas en een biertje. En als het echt te warm wordt dan effe het zwembad in.

Het enige wat ik nog zou moeten vinden is een verzendingsdienst die prijzen aanrekent die in de buurt liggen van wat ik in België betaal. Op dit ogenblik zijn de verzendingskosten die ze in Spanje hanteren aan de vrij dure kant. Maar ik ben ervan overtuigd dat er betere (lees goedkopere) mogelijkheden zijn.

In ieder geval wil ik jullie inspireren met mijn verhaal. Rijk ga ik hier niet van worden, maar je kan een combinatie vinden van het beste van 2 werelden. Je werkt relaxt en je verdient genoeg om normaal te kunnen leven. In mijn geval is dit nu met boeken maar er zijn talloze producten waarmee je net hetzelfde kan doen als ik. Je moet gewoon veel opzoeken en lezen op het internet. Maak dan een lijstje van producten die je interesseren en neem gewoon die volgende stap. Ga er voor en voor je het weet, heb jij ook het beste van beide werelden.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN