Slecht weer in Javea.

door José Noulez de Miguel Aan September 03, 2017

Zelfs hier in Javea kan er slecht weer zijn in de maand september. We hebben in de maand september altijd het bezoek van de "gota fria" maar normaal duurt deze slecht 1 tot 2 dagen. We zitten nu al aan dag 6.

Hoewel het niet koud is, hebben we teveel wind en dan komt de zon, dan verdwijnt ze. Naar het strand gaan zit er niet in. Volgens "Instaweather" zal dit vanaf morgen wijzigen en gaan we terug volle bak de zon krijgen. "Ojala". (=Spaans voor laat ons hopen) Uitspraak is "Ogala".

In ieder geval, ik zit onder mijn palmen en geniet van de af en toe warme zon op mijn rug. 

De online store heeft net de eerste 500 boeken erop staan en tegen volgende week zouden er zo'n 1.500 nieuwe boeken en premium tweedehandsboeken erbij moeten komen. Hard work pays off !

Verder ben ik heel tevreden met de verkoop op BOL en AMAZON van de afgelopen maand. Augustus 2017 heeft alle verkopen sinds het ontstaan van The King of Books in januari 2016 verbroken. Me very happy en het bewijs dat mijn model een goed model is voor de online verkoop van boeken.

Ook de link van mijn online store met mijn FaceBook-pagina werpt zijn vruchten af. Man, ik ben zot van verkoop en de mogelijkheden die ik (bijna) wekelijks ontdek zijn immens. Ik zou eigenlijk nog 100 jaar ouder moeten kunnen worden !

Het zou me plezier doen mochten jullie eens gaan kijken naar mijn online store en me kritiek geven op wat er niet klantvriendelijk werkt. 

En als jullie besluiten om een boek te kopen rechtsreeks via The King of Books, dan kunnen jullie een code gebruiken die jullie 5% korting geeft. En als die aankoop €20 bedraagt voor België of €25 voor Nederland, dan neem ik de verzendkosten voor mijn rekening.

ps.: de code kan je vinden als je op de "productpagina" op "Klik hier voor je korting" klikt. (deze knop vind je onder "BOEKEN" en dan het boek dat je kiest)



LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN