Small but beautiful

door Jose Noulez de Miguel Aan February 05, 2021

Het hoeven niet altijd een paar 100 boeken te zijn:

Soms heb je van die weken dat het moeilijk is om de goeie boeken te vinden. Niet dat ik boeken te kort kom, want deze zijn in overvloed overal beschikbaar. het aanbod is enorm groot.

Maar de kunst bestaat er in om de "gems" te vinden. En soms krijg je daar een paar honderd boeken per week van binnen en de volgende week niet.

Deze week was zo'n week. Veel de baan op om grote partijen boeken te bekijken en op de 5 partijen die ik deze week heb bekeken was er niet veel soeps. Tot ik bij de laatste partij kwam.

Het was een klein lotje die ik moest bekijken maar bijna alle boeken waren top! En ook het onderwerp was top: spiritualiteit en mindfulness. Twee niche onderwerpen maar wel gegeerd. Meestal zijn het ook dure boeken maar degene die ik heb gevonden kunnen voor een democratische prijs verkocht worden.

Het bleek dat de eigenaar van die boeken heel zijn leven was geinteresseerd in de zin van het leven, relaties, filosofische benaderingen, de kracht van de geest, etc...

 

Hieronder enkel foto's

   

 

   
  

 

 Oh ja, onze korting van 25% loopt nog tot eind februari. Het enige wat je moet doen is vooraleer je afrekent volgende code in te geven: NIEUWE WEBSITE.

En mensen, laat ons het nog even volhouden tot we allemaal een spuitje of 2 hebben gekregen en dan kunnen we daarna ten volle genieten. Alvast een voorproefje hieronder.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN