Tournée Minérale

door Jose Noulez de Miguel Aan February 10, 2021

Lang voordat er sprake was van Tournée Minéralé deed ik al 2 maanden per jaar 1 maand zonder alcohol. Niet dat ik een veeldrinker ben of zo maar om de één of andere reden nam ik me voor om van de maanden november en de maand februari de "non-alcoholic months"te maken.

Elke week, gedurende meer dan 15 jaar, op donderdag is het "mannenavond" en gaan we steevast met 4 vrienden lekker eten. En daar hoort natuurlijk een lekkere fles wijn bij! Wel, alle maanden, behalve november en februari, deed ik mee.

Was dit moeilijk? Eigenlijk niet. De eerste 4 dagen had ik wel zin een glas rode wijn, maar daarna ebde dat gevoel weg.

Deze week kreeg ik volgend boek binnen. Blijkbaar is dit boek, "Ontwijnen, echt alcoholvrij" een goeie leidraad om 1 maand "Tournée  Minérale" vol te houden.

Het Huis Anubis:

Hier kijk ik altijd naar uit! Deze complete DVD-boxen van "Het huis Anubis" zijn niet makkelijk te vinden maar soms valt alles mee. Gisteren vond ik maar liefst 5 complete DVD-boxen waarvan er 3 volledig "nieuw" zijn.

Deze titels heb ik op de kop kunnen tikken:

Korting Nieuwe Website:

Vergeet niet dat je nog tot en met eind februari van een korting kan genieten van 25%. Er zijn al vele kopers die hier van gebruik hebben gemaakt, dus wacht niet te lang en geniet van deze korting. Je hoeft enkel vooraleer je afrekent volgende code in te geven: NIEUWE WEBSITE

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN