Still alive and kicking!

door Jose Noulez de Miguel Aan April 13, 2020

Busy, busy, busy.....

Elke dag heb ik tientallen soms honderdtallen boeken gelist in mijn online winkel. Ik heb ze nog niet geteld maar ik schat dat ik nu in de online winkel mer dan 2.000 boeken heb staan. Dus, nog een goeie 4.000 boeken te gaan en alle boeken zullen gelist zijn in de online winkel.

De verkoop:

De verkoop van mijn boeken loopt erg goed op de marktplaatsen zoals op bol.com, booksinbelgium en boekwinkeltjes. Sinds vandaag heb ik een winkel geopend op amazon.nl, maar daar kan je voor het ogenblik enkel nieuwe boeken listen dus dat gaat voor binnen enkele weken zijn dat er daar een boek op komt. Al mijn nieuwe boeken zijn immers te koop in mijn winkel op bol.com.

De verkoop in mijn eigen webshop, The King of Books, loopt nog niet zoals ik het had verwacht. Hoewel de prijzen dezelfde zijn als in mijn online winkels op de diverse marktplaatsen. Ook de "kennismakingskorting"van 5% lijkt niet zijn doel te bereiken. Het is nochtans simpel : je schrijft je in en je ontvangt een gepersonaliseerde code waarmee je bij je eerste aankoop van minimum €10 een korting krijgt van 5%. Blijkbaar, wat ik ten volle begrijp, heeft men meer vertrouwen in een platform als bol.com dan in mijn online winkel. Maar ik denk dat dit stap voor stap gaat groeien, vooral als men dan leest dat ik bij bol.com een 9,4 betrouwbaarheid op 10 heb en bij booksinbelgium en boekwikeltjes is dat zelfs 100%!

Wat me wel hoopvol en tevreden stemt, is dat er al goed gekocht is geweest in mijn online winkel bij "opruimhoekje" waar je een boek koopt aan €1! Hier vind je momenteel 484 boeken in diverse onderwerpen. Van romans, thrillers, kinderboeken en kookboeken tot sportboeken, oorlogsboeken, hobby en veel meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN