Alle boeken online!

door Jose Noulez de Miguel Aan April 28, 2020

Werken tijdens Covid-19:

Nu dat ik niet meer buiten kan om te sourcen, heb ik me op andere (ook belangrijke) projecten kunnen zetten. 

Verleden jaar had ik al schuchter geprobeerd om boeken te verkopen via een eigen online platform. Dat was geen groot succes. De reden was vooral dat je niet kan opboksen tegen een bol.com of Amazon.

En als je aanbod op dat ogenblik maar een 600-tal boeken beslaat, dan spring je ook niet ver. Dus na 3 maanden zonder 1 boek te hebben verkocht sloot ik de online winkel. 

Maar de online winkel bleef maar sluimeren op de achtergrond en dus heb ik sinds midden maart besloten om dit project terug op te starten. Door het "blijf in uw kot"-verhaal kon ik uiteraard niet meer elke week meermaals gaan sourcen. Dus ben ik van scratch begonnen met de online winkel en heb dagelijks boeken gelist. Het heeft 6 weken geduurd vooraleer alle boeken gelist waren. Maar wat mij het meest verbaasde was dat ik na 2 weken, toen er al meer dan 1.000 boeken gelist waren, ik mijn eerste orders kreeg. En in de maand april is dit verdriedubbeld! Is dit genoeg? neen, zeker niet maar het dekt de kosten van de online winkel.

Wat is het aanbod boeken?

Ik heb vandaag een lijst gemaakt van het aanbod dat je op www.thekingofbooks.com kan vinden. En daar ben ik heel trots op! Je vindt er 30 categorieën op met in totaal 5.822 boeken! Dat zijn allemaal premium tweedehands boeken en enkele nieuwe boeken. Ik ga de categorie "nieuwe boeken" stelselmatig verhogen. In de loop van deze week ga ik 140 nieuwe boeken, vers van de pers, binnenkrijgen waarvan de helft naar bol.com gaat en de andere helft te koop zal zijn op www.thekingofbooks.com. Je vindt op bol.com, booksinbelgium, boekwinkeltjes.nl en binnenkort amazon.nl, alle boeken die ook op www.thekingofbooks.com staan.

Klant is koning:

Elke dag is het een uitdaging voor ons om de beste service te kunnen bieden aan onze klanten. Jammer hebben wij ook te maken met de gevolgen van Covid-19. Normaal leveren we op 2 tot 3 werkdagen maar de pakjesdiensten worden zo overstelpt door het aanbod dat de levertijd meer richting 3 tot 5 werkdagen neigt. We vragen daarom jullie begrip hiervoor. 

Toch was ik blij deze morgen toen ik van bol.com een mail in mijn inbox vond waarin ze me feliciteerden met de goeie service. The King of Books werd beloond met het "Gouden Label"!

Onnodig jullie te zeggen dat ook aankopen via onze online winkel dezelfde service en aandacht zullen krijgen als de service die we van bol.com moeten halen. 

Dus, wees zeker niet bang dat we onze afspraken niet zullen nakomen. Wij kunnen het ons niet veroorloven en het zit niet in ons DNA om aankopen via onze online winkel minder goed te behandelen. 

Dus, vergeet je niet in te schrijven op www.thekingofbooks.com en ontvang je persoonlijke coupon die jou 5% korting geeft op je eerste aankoop!

En wees vooral niet bang om vragen aan ons te stellen en/of verbeteringen voor te stellen om onze online winkel te verbeteren.

Alvast bedankt voor jullie interesse en ik hoop jullie graag te mogen begroeten als lid van The King of Books!

1 commentaar
door Luc Famaey Aan June 10, 2020

kan ik via deze weg inschrijven voor uw nieuwsberichten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER
TERUG NAAR BOVEN